Ir al contenido principal

Una proposta ben interessant!



Potser amb tren, amb cotxe o amb autocar, però els membres de l’Associació d’Escriptors Tirant lo Blanc Catalunya no ens volem perdre aquesta proposta tan estimulant. 


Com ans agradaria poder conèixer alguna de les persones que seguiu les nostres publicacions en un espai tan adequat com la CATCON 2017!
Però si no hi podeu assistir, no patiu, que ja us en farem cinc cèntims!

La Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) organitza els dies 25 i 26 de novembre de 2017 la CATCON 2017, I Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia que tindrà lloc al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L’escriptor nord-americà Mike Resnick, el castellonenc Emilio Bueso i el barceloní Marc Pastor són els convidats d’honor d’aquesta primera edició que tindrà la participació d’escriptors, traductors i representants del món editorial.
 La CATCON és la primera convenció de literatura fantàstica i de ciència-ficció que se celebra als territoris de parla catalana. Té per objectiu esdevenir un punt de trobada entres els autors, traductors, bloguers, afeccionats i editorials.
 Per tal de poder accedir als actes (si encara no ho heu fet) cal formalitzar la inscripció que és gratuïta per als socis, de 5€ per als no associats que facin la inscripció prèvia i de 8€ durant la CatCon. Per als menors de 18 anys.
El preu del sopar durant el qual es lliuren els premis Ictineu és de 25€. També hi ha la possibilitat d’assistir al lliurament dels premis sense sopar.
 Els primers 100 inscrits rebran com a obsequi el llibre Sistemes Operatius Alternatius editat per Edicions Secc amb la col·laboració de la SCCFF. El llibre inclou 1 relat de Resnick inèdit en català i castellà i 2 relats escrits a 4 mans per Mike Resnick i Lezli Robyn, que ja havien estat traduïts al català i publicats a la revista Catarsi.
 L’activitat té el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Departament de Cultura, mitjançant la Institució de les Lletres Catalanes, i la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la llibreria Gigamesh.
 Tota la informació la trobareu a www.catcon.cat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

En el curs de la Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (Catcon)  d'enguany, la novel·la Enxarxats , de l'escriptora Carme Torras , ha estat guardonada (ex-aequoamb Farishta, de Marc Pastor), amb el Premi Ictineu 2018 , atorgat a les millors obres de literatura fantàstica publicades el 2017. Carme Torras , professora d'investigació a l'Institut de Robòtica (CSIC-UPC) i bona amiga, ha participat en alguna ocasió en reunions o activitats de l' Associació d’Escriptors Tirant loBlanc de Catalunya . En destaquem la brillant presentació que va fer quan vam publicar l'antologia de relats Idees encertades/ Ideas certeras a Casa Amèrica Catalunya. Enhorabona, Carme! D’esquerra a dreta, Alícia Gili, d’Edicions SECC, Carme Torras, Jordi de Manuel i Marc Pastor, ahir, després de rebre els Premis Ictineu 2018. Enxarxats ,   endinsa el lector en una història apassionant, molt ben tramada, a l'entorn de la interacció generada a través de la teranyi

Tras varios meses, el grupo se vuelve a reunir para iniciar nuevos proyectos

El pasado 23 de enero, varios  miembros de la asociación nos volvimos a reencontrar tras meses de inactividad literaria. El objetivo es retomar nuestras actividades y recuperar las tertulias. De momento hemos comenzado a escribir algunos relatos que iremos poniendo en el blogs.   En la foto, de izquierda a derecha: Natxo Martínez, Pilar Daniel , Octavio Traynor, Inma Saldaña y Vicente Blasco  

Reconocimiento público a una historia familiar

El pasado 15 de noviembre de 2017, comunicábamos en este blog que nuestro compañero Diego Durán participaba en el IV Concurso Historias de Familia , convocado por Fundación de Escritura (s)- Fuentetaja .con el relato Secretos familiares . Pues estamos de enhorabuena, porque Diego ha quedado finalista y su relato será publicado en formato ebook, en breve. Secretos familiares , es una historia que atrapa desde el principio, compleja y cargada de detalles imprescindibles para seguir el hilo. Uno de los principales méritos del autor, en esta obra, radica en que es una gran historia obligada a sintetizarse por exigencias de formato del concurso y, aún así, culmina como una obra sin ninguna carencia argumental y con una gran riqueza literaria. Desde aquí, los miembros de l'AETLBC ( Associació d'Escriptors Tirant lo Blanc de Catalunya ), queremos darle la enhorabuena y animarle a seguir publicando para goce y disfrute de todos los que le leemos.