viernes, 10 de noviembre de 2017

Una proposta ben interessant!Potser amb tren, amb cotxe o amb autocar, però els membres de l’Associació d’Escriptors Tirant lo Blanc Catalunya no ens volem perdre aquesta proposta tan estimulant. 


Com ans agradaria poder conèixer alguna de les persones que seguiu les nostres publicacions en un espai tan adequat com la CATCON 2017!
Però si no hi podeu assistir, no patiu, que ja us en farem cinc cèntims!

La Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) organitza els dies 25 i 26 de novembre de 2017 la CATCON 2017, I Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia que tindrà lloc al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L’escriptor nord-americà Mike Resnick, el castellonenc Emilio Bueso i el barceloní Marc Pastor són els convidats d’honor d’aquesta primera edició que tindrà la participació d’escriptors, traductors i representants del món editorial.
 La CATCON és la primera convenció de literatura fantàstica i de ciència-ficció que se celebra als territoris de parla catalana. Té per objectiu esdevenir un punt de trobada entres els autors, traductors, bloguers, afeccionats i editorials.
 Per tal de poder accedir als actes (si encara no ho heu fet) cal formalitzar la inscripció que és gratuïta per als socis, de 5€ per als no associats que facin la inscripció prèvia i de 8€ durant la CatCon. Per als menors de 18 anys.
El preu del sopar durant el qual es lliuren els premis Ictineu és de 25€. També hi ha la possibilitat d’assistir al lliurament dels premis sense sopar.
 Els primers 100 inscrits rebran com a obsequi el llibre Sistemes Operatius Alternatius editat per Edicions Secc amb la col·laboració de la SCCFF. El llibre inclou 1 relat de Resnick inèdit en català i castellà i 2 relats escrits a 4 mans per Mike Resnick i Lezli Robyn, que ja havien estat traduïts al català i publicats a la revista Catarsi.
 L’activitat té el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Departament de Cultura, mitjançant la Institució de les Lletres Catalanes, i la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la llibreria Gigamesh.
 Tota la informació la trobareu a www.catcon.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario