jueves, 6 de diciembre de 2018


En el curs de la Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (Catcon) d'enguany, la novel·la Enxarxats, de l'escriptora Carme Torras, ha estat guardonada (ex-aequoamb Farishta, de Marc Pastor), amb el Premi Ictineu 2018, atorgat a les millors obres de literatura fantàstica publicades el 2017.

Carme Torras, professora d'investigació a l'Institut de Robòtica (CSIC-UPC) i bona amiga, ha participat en alguna ocasió en reunions o activitats de l'Associació d’Escriptors Tirant loBlanc de Catalunya. En destaquem la brillant presentació que va fer quan vam publicar l'antologia de relats Idees encertades/ Ideas certeras a Casa Amèrica Catalunya. Enhorabona, Carme!


D’esquerra a dreta, Alícia Gili, d’Edicions SECC, Carme Torras, Jordi
de Manuel i Marc Pastor, ahir, després de rebre els Premis Ictineu 2018.
Enxarxats, endinsa el lector en una història apassionant, molt ben tramada, a l'entorn de la interacció generada a través de la teranyina (xarxa o internet, com vulgueu dir-li), la seva influència sobre la pròpia identitat i les implicacions ètiques que se'n desprenen, una anticipació inquietant que ens fa pensar que tal vegada ja és real.

Llegiu-la!, de ben segur que no us deixarà indiferents.

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies, Pilar, Vicente, Natxo, Roser i tots, pel vostre suport, sempre tan estimulant. Llarga vida a l'Associació d'Escriptors Tirant lo Blanc de Catalunya!

    ResponderEliminar