martes, 24 de mayo de 2016

Exposició fotogràfica "Guaitant Mèxic"


El nostre company de l'AETLBC, Joan Mariages -actualment resident a Mèxic-, ens visita força sovint, i en el seu darrer viatge ens ha sorprès arribant a Barcelona amb una col·lecció fotogràfica, amb motius, indrets i costums del seu país d'acollida.

Es tracta d'una mostra elaborada per 41 fotògrafs mexicans que, com ell, i amb el recolzament de la Escuela de fotografía 360º (de la qual en Joan Mariages n'ès ex alumne) han volgut fer-nos partícips de la seva visió més particular sobre aquell país, triant els Lluïsos d'Horta -un centre cultural amb més de 150 anys d'història al barri- per a exposar-les. 

A la inauguració, el dia 23 de maig, hi van acudir convidats, amics i visitants anònims interessats i Arlette Ramos, ex alumna de Escuela de fotografía 360º, representant mexicana de l'exposició

Podeu gaudir-ne fins al 22 de juny. Us recomanem que la visiteu.LlocLluïsos d'Horta. Carrer Feliu i Codina 7-9Horaris de visita
dill. dim. dx i divendres de 15 a 22 h
dijous: de 10 a 14 h i de 17 a 22 h
caps de setmana, tot el dia.

AETLBC

1 comentario:

  1. Mi amigo Joan es un poeta de la imagen y también de la palabra. Nacido en Barcelona, en Horta, y arraigado en ese barrio donde todavía las amistades se fraguan a fuego lento, Joan, vive en la actualidad en la ciudad de México. Desde allí pone su magnífico ojo y su cámara al servicio del arte. Porque eso es lo que plasma en sus fotos: puro arte. Pero Joan, es además, un magnífico escritor. Sus relatos, incisivos y deslumbrantes, originales y sorprendentes, son siempre adictivos, son un poco como sus fotos: destellos de arte.
    Ahora tenemos la oportunidad de ver algunas de sus fotos en esta exposición, y sus relatos en nuestros libros. No se pierdan ambas cosas.

    ResponderEliminar